Visitekaartjes klaar! En wat nu?

Vorig jaar besloot ik om op 1 januari 2015 voor mezelf te gaan beginnen. Na ongeveer 20 jaar ervaring als grafisch ontwerper leek het me heerlijk om naast mijn geweldige baan te doen wat ik heel leuk vind: logo’s en huisstijlen maken. Als moeder van twee meiden ben ik graag twee dagen thuis om bij hen te zijn. Maar zij zitten natuurlijk ook op school en worden al aardig zelfstandig zodat er wat meer tijd voor mezelf ontstaat. Na het maken van mijn eigen huisstijl, ben ik aan de slag gegaan met de website. Het leek me eigenlijk niet te doen maar hoorde ook berichten dat iedereen het kan dus besloot ik dat ik het ook maar moest kunnen. En voilà, na veel tijd en ook aardig wat twijfels staat er een website waar ik heel erg tevreden over ben. Een eigen plek waar ik kan laten zien wie ik ben en wat ik kan. De visitekaartjes heb ik laten drukken en ik ben startklaar! En wat nu? Nu moeten mensen mij nog vinden. Ik houd je op de hoogte hoeBontwerk zich ontwikkeld.

 

visitekaartjes

Reageren is niet mogelijk